Gradbena oprema

Dolgoletne izkušnje podjetja Alsing d.o.o. so zagotovilo najsodobnejših rešitev na področju gradbene opreme. Podjetje projektira, načrtuje in izdela posamezne sklope ali celotne tehnologije izdelave betona ter izdelave in skladiščenja betonskih izdelkov. Z vsevečjim poudarjanjem ekološke osveščenosti je podjetje izdelalo tudi reciklirno napravo, s katero mnoga podjetja celovito rešujejo probleme odpadnih voda, betona in mulja.

S povezavo v skupino ABE pa podjetje ponuja tudi hitro servisiranje in odpravo zastojev širom Slovenije in tudi tujine. Organizacija skupine in poslovni odnos omogoča kar najhitrejše posredovanje pri nastalih izpadih in s tem nemoteno nadaljevanje dela že v istem dnevu.

Proizvodnja za izdelavo projektov z znanimi in preizkušenimi partnerji je dobro utečena. Zaradi poznavanja široke palete izdelkov iz našega programa je izdelavni proces nemoten in usklajen do najmanjših podrobnosti. Vsega le ni mogoče izdelati z lastnimi kapacitetami, zato kar nekaj opreme tudi tehnološke, ki jo vgrajujemo v naše celostne izdelke naročamo pri priznanih proizvajalcih po celi Evropi. Prodaja je usmerjena v prodajo celega izdelka ki obsega projektno dokumentacijo in končni- tehnološki izdelek.


Ekologija v gradbeništvu

Ekološka vprašanja so v času, ko se svet sooča s prekomernim onesnaževanjem okolja, vse bolj pomembna in pomemben dejavnik konkurenčne prednosti podjetij. Ekološka naravnanost podjetij vse bolj prihaja v ospredje, česar se morajo zavedati tudi gradbena podjetja.

Z vsevečjim poudarjanjem ekološke osveščenosti je podjetje tržišču ponudilo celovit sistem, s katerim mnoga podjetja rešujejo probleme odpadnih voda, betona in mulja. Dolgoletne izkušnje in znanje zaposlenih so zagotovilo najsodobnejših rešitev s tega področja.


Dejavnost podjetja

Projekti

Projekti

Zaposleni podjetja Alsing d.o.o. se že več kot desetletje ukvarjajo z avtomatizacijo gradbene opreme na območju Slovenije, bivše Jugoslavije in tudi drugod po svetu. Podjetje projektira, načrtuje in izdela posamezne sklope ali celotne tehnologije izdelave betona.