Parkiranje ni problem

Cilj podjetja je izdelava in gradnja kvalitetnih parkirnih sistemov s poudarkom na zanesljivosti in varnosti.

Usposobljeni projektanti so vedno pripravljeni poiskati optimalno rešitev podane situacije neglede na to ali gre za enostavno standardno garažo ali pa za zahtevne kompleksne situacije, ki potrebujejo idejno rešitev.


Swiss Park

Alsing d.o.o. je uradni zastopnik podjetja Swiss-park, oblikovalca in izdelovalca odličnih modularnih parkirnih sistemov. Njihovi izdelki so plod 45-letnih izkušenj na področju različnih sistemov vgrajenih širom Evrope in Azije.

Dvižna parkirna ploščad je najosnovnejši sitem parkiranja. Idealna je za stanovanjska naselja kjer je zaradi potrebe po večjem številu parkirišč na stanovanje potrebno izkoristiti tudi vertikalni prostor garaže.
Dvižna ploščad s poglobitvijo omogočaj neodvisen dostop do posameznega avtomobila. Avtomobila sta parkirana na ploščadi, ki se pomika skupaj, kar omogoča da se vsak avto lahko parkira neodvisno od drugega.


Dejavnost podjetja

Projekti

Osnovne izvedbe

Podjetje ponuja širok spekter najmodernejše avtoparkirne opreme. Začenjši z enostavnimi parkirnimi dvigali vse do polno avtomatizirane parkirne hiše.